שיטת יישור אינקוגניטו לפני כמה ימים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/01/2018 | 11:11 | מאת: דור

שלום דוקטור...התחלתי לפני שישה ימים שיטת יישור אינקיגניטו בלסת העליונה ומאז אני חש יובש מתמיד בעיקר פה יבש ומריר ורצון לשתות כל הזמן.. האם זה נורמלי? ומתי יכול לחלוף?

שלום דור ההסתגלות למכשיר אורתודונטי מסוג אינקוגניטו או סמכים חיצוניות לוקחת בד"כ בין שבוע לשבועיים. יכול להיות שיפשוף, יובש או אפילו עודף רוק בתקופה הראשונה. לאחר תקופה זו התופעה בד"כ חולפת. בהצלחה ד"ר צור

31/01/2018 | 21:05 | מאת: דור

תודה על התשובה. אך למה הסמכים גורמים בעצם ליובש אם מצד שני הם פנימיים ודווקא מגרים רוק?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים