עקירת שיני בינה לצורך יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

25/09/2017 | 08:29 | מאת: גלי

שלום, אני בת 41, לפני כ15-20 שנה בקעו לי כל ארבע שיני הבינה וגרמו לעיקום שאר השיניים. האם עקירת ארבעת שיני הבינה אמורה לגרום להתרווחות והתיישרות של שאר השיניים באופן טבעי גם ללא פלטה?

שלום גלי עקירת שיני הבינה במצבך העכשוי לא תגרום לשיניים להתיישר חזרה. יש צורך בסוג כלשהו של מיכשור כדי ליישר את השיניים. ישנם היום גם טכניקות בלתי נראות בנוסף לסמכים הרגילים שיכולים להקל על אסתטיקת הטיפול. בברכה ושנה טובה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים