שיני בינה ויישור שיניים.

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

25/05/2017 | 00:45 | מאת: יפה

שלום רב, אני בת 36 ,התחלתי יישור שיניים פנימי והאורתודונט ביקש שאני יעקור את שיני הבינה שלי , 1 למעלה ו 2 למטה ושלושתם לא בקעו. עברתי שבוע שעבר את העקירה של השן למעלה ואני קצת בטראומה מהכאבים..אני ממש אשמח לדעת , מה בעצם יכולות להיות הסיבות האורתודונטיות לעקור עכשיו גם את התחתונות? אני רק יציין אם זה עוזר שהלסת התחתונה שלי מעט שקועה פנימה. אז השיניים הקדמיות מעט בולטות. בטיפול אני רוצה בעיקר ליישר את השיניים שהתעקמו ולהרחיב את הלסת. צירפתי צילום פנורמי. תודה.

שלום וחג שמח יפה עקירת שיני הבינה התחתונות מומלצת בדרך כלל כאשר אחת מהבעיות הבאות נצפת: השן חצי כלואה ויש דלקות חוזרות בחניכיים המכסים את השן. אין שן נגדית בלסת העליונה ושן הבינה התחתונה ממשיכה לבקוע .לחץ של שיני הבינה בכיוון קדמי הגורם להצטופפות החותכות . כנראה שאחת מהסיבות הנ"ל קיימת אצלך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים