ישור שיניים מה במטרה??

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/04/2017 | 00:06 | מאת: אמא

יש לי תאומים בני 9 אחד מהם נולד עם לסט עליונה בולטת עקב כך בולטות השיניים הקדמיות השני לא ניכרת בעיה לעין הומלץ לשניהם גשר. האם גשר הוא עבור בעיה אסטתית בלבד? תודה

שלום יישור שיניים נועד לתקן את הלסתות והשיניים. להגיע ליחס סיגרי תקין ומראה אסתטי טוב. כאשר יש שיניים בולטות ויש סכנה לחבלה ושבירה של השיניים ,מבצעים טיפול גם בגיל מוקדם יחסית, גיל 9. השיניים הבולטות יכולות לגרום גם לקושי בסגירת השפתיים והמשך התפתחות לא תקינה. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים