מיגרנה מורכבת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

18/11/2014 | 22:48 | מאת: קרניאלה

שלום רב אני בת 36, סובלת ממיגרנות עם אאורה מגיל 20, בתדירות משתנה, בדכ התקף אחת לחודשיים-שלושה ולפעמים שני התקפים רצופים יום אחר יום. לפני 8 חודשים, כ 3 חודשים לאחר שילדתי עברתי אירוע של שיתוק ביד ימין, אובדן יכולת לדבר ברור ובעיה בהבנה. האירוע קרה לאחר מיגרנה בצד שמאל שנמשכה כארבעה ימים בה לא טיפלתי כיוון שהנקתי ונמנעתי מכדורים בהנקה ובהריון. לאחר כשעה וחצי הכל התחיל לחזור בהדרגה וחוויתי כאב ראש עז, בשלב זה הייתי כבר בבית חולים ונתנו לי מורפיום. עשו לי בדיקות אקו, סיטי ואם אר איי, כל הבדיקות יצאו תקינות. בייעוץ שקבלתי נמסר לי שעברתי התקף של קומפליקייטד מייגרן. מאז בכל יום אני סובלת לרגעים ספורים ביום כל מיני תחושות מוזרות, עקצוצים או נימול בידיים וברגליים, דקירות באחורי הראש, ורטיגו קצר ועוד, אני די מבינה שחלק מהתופעות שפוקדות אותי הן ביטוי לחרדה, יחד עם זאת רציתי לשאול אם התופעות שקורות לי מוכרות, האם הסיכוי שלי ללקות בשבץ גדול? האם ייתכן שיש לי בעיה נוירולוגית שפוספסה? כמו כן רציתי לשאול האם תמיד רואים באם אר איי סימנים לאירוע מוחי גם אם מדובר ב tia? יצויין שאני מטופלת בריזאלט, דיקור סיני, ופסיכותרפיה, אבל המיחושים השונים לא מרפים ופוקדים אותי כמעט מדי יום. איזה עוד בדיקות כדאי לעשות ואיפה לדעתך אוכל לקבל עזרה? תודה וסליחה על אורך ההודעה

שלום קרניאלה מזל טוב, עברת מיגרנה עם אאורה שהופיעה באזור אחר במוח, כן הMRI שולל נזק מוחי קבוע. הסימפטומים הנוכחיים מתאימים לסימפטומי חרדה,פני למומחה לכאבי ראש לדון על אפשרויות טיפול.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש