כאבי ראש מזה חודש בשני צידי הראש ברקות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/05/2013 | 16:28 | מאת: יעקב

שלום רב. מזה כחודש אני סובל מלחצים כבדים בשני צידי הרקות. לא מדובר בכאבי ראש אלא סוג של לחצים שלוחצים על הרקות המלווים בתחושת גלי חום באזור. הייתי אצל נוירולוג שבדק אותי ואמר שאין משהו חריג והכל תקין ונתן לי את התרופה נבוקו למשך 10 ימים. מה זאת התרופה הזאת ולמה היא ניתנת? בנוסף נתן לי הפניה לרופא עיניים לבדיקת פונדוס. מה מצפה הרופא למצוא בבדיקת פונדוס ? האם הבדיקה הזאת יכולה להעיד משהו על הלחצים בראש שלי? תודה מראש

שלום יעקב הנבוקו היא תרופה נוגדת דלקת ומשככת כאב כמו Adex למשל,התרופה ניתנת לסוגי כאב שונים,בדיקת קרקעית העין באה לבדוק אם אין בצקת בעצבי הראיה כביטוי לעלית לחץ תוך גולגולתי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש