שימוש באימטרקס/סומטרידקס

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/09/2020 | 19:18 | מאת: איתן בר

אני מבין שמדובר באותו חומר בשני הכדורים. משתמש בסומטרידקס100, הכדור מצוין, אבל לא מצליח להבין תופעות לוואי. הבנץי שזה כדור שיש לו השפעה על רמת הסרטונין במח, זה עובד על העלאת סרטונין? היה לי חודש שהיו התקפים רצופים לקחתי מעט אבל רצוף שהפסקתי הרגשתי ממש כמו גמילה. אתמול חטפתי התקף בלתי נסבל ואז לקחתי שוב, בשעה הכל נעלם. יש התמכרות לכדור? בנוסף האם לכדור יש השפעה מעוררת מינית, זיקפה, אחרי נטילת הכדור מורגש ממש עוררות מינית מוגברת בלי גירוי חיצוני ממש גופני. השאלה הכי חשובה האם הכדור יכול לגרום לשבץ מוחי. אין לי לחץ דם גבוהה. תודה

הכדור פעל על קולטנים ספציפיים של סרוטונין הנמצאים על כלי הדם המוחיים, לא שמעתי על עוררות מינית אבל ההשפעה אם בכלל היא כנראה מרכזית כלומר מוחית.לא הכדור לא גורם לשבץ!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש