טריגימינל ניורולוגיה לא ברור

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/08/2020 | 17:26 | מאת: מרדכי

הגעתי לרופא עם תסמינים של כאב בשן לחץ בעיניים נימול וכאב בלחיים ... רגישות לאור ורעש בחילות כאבי ראש משהו שמזכיר סינוסיטיס וכנראה מדובר על סימפטומיים של העצב המשולש לדבריו כרגע תחושת החולי נעלמה אך המיחושים נודדים כל פעם לצד אחר של הפנים !האם נדידת המיחושים יכולים להיגרם מהתופעה של הטריגימיל או שזה בכלל יכול להיות משהו אחר יש לציין לפעמיים יש אי נוחות בשתי צידי הפנים אך לרוב זה משתנה בין ימין לשמאל ...האי נוחות קבוע ללא החמרה בגירוי של מגע רוח וכו ...בהנחה ומדובר התסמונות של הטריגימינל האם יש החלמה ספונטנית ? זא זה יכול להעלם ולא לחזור יותר לעולם ? האם התופעה של הטריגימינל משחרת מצד לצד ?

לא מרדכי זו לא טריגמינל נוירלגיה.הכאב בנוירלגיה זו הוא קצר משך ןנמשך שניות או שברירי שניות. ואינו משנה צד.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש