כאבי ראש וסחרחורות ,,......

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/07/2020 | 21:17 | מאת: ניסים

שלום דר אשמח לעזרתך פשוט לא מוצא פיתרון לבעיה אני בן 45בריא בדכ לפני שנה וחצי התחילו לי כאבי ראש חזקים משתנים לפעמים ברקות לפעמים מעל הצוואר שמלוות בסחרחרות של חוסר יציבות לא מסתובבת כאילו הרצפה זזה יותר קשה לי בהליכה אפילו 100 מטר מתחיל ללכת ואז מתחילה הרגשה של כאילו קורה לי משהו בראש מאוד קשה להסביר את התחושה אני לפעמים נמנע מללכת למרחקים כאבי הראש מרגישים כאילו אני עומד לקבל אירוע מוחי קצת בלבול בדיבור הרגשה קטסטרופה עשיתי בדיקות אצל נוירולג mri תקין ctתקין ct אנגיו גם תקין כרגע בבירור אצל א.א.ג גם בדיקות יציבה תקינה בדיקת שמיעה ועוד בדיקות שעשיתי תקינות mri צווארי יש בלטי דיסק בצוואר מה דעתך אני פשוט מרגיש שזה ממש משבש לי את החיים אפילו ספורט ההיתי עושה 5פעמים בשבוע ועכשיו אני לא מסוגל סליחה על החפירה אשמח לכיוון

שלום נסים, אכן יש כמה אפשרויות, גם בנוכחות בדיקות תקינות, פנה למומחה לכאבי ראש, אם תרצה אני מוכן להתמודד עם הבעיה. השאר הודעה עם הטל' שלך ב 09-7714319.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש