כאבי ראש חדשים שבוע..תודה מראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/04/2020 | 16:13 | מאת: שימרית

שלום ,אני בת 23,אין לי מחלות רקע,אציין שאני במעקב אצל כירוגית שד עקב שני ניתוחים להוצאת שני גושים שפירים ובמעקב אא ג מכיוון שיש ממצאים ציסטיים בבלוטת התריס קטנים מאוד עם הסתיידות בתוכן. שבוע שכואב לי הראש כול בוקר כשאני פותחת את העיניים וזה נרגע במהלך היום, אין לי בחילות ,לא מקיאה,אוכלת ושותה רגיל, הכאבים לפעמים בצד ספציפי ימין או שמאל בקדמת הראש..אשמח לייעוץ מה עליי לעשות

שלום שמרית, השכיח ביותר לסוג זה של כאב ראש הוא כאב ראש תעוקתי, מן סוג של כאב עקב לחץ, במידה וימשיך או יחמיר היוועתי ברופא המשפחה שישקול הדמיה בCT או MRI.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש