עיקצוצים ברגליים וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/04/2020 | 23:27 | מאת: NOT_FOUND

דר' אריה שלום, בת 20, עם אירוע של Pseudotumor Cerebri לפני 3 חודשים עם לחץ פתיחה של 50 ופפיליאדמה. בנוסף התגלה תסמונת APLA. מטופלת בדיאמוקס 1500, אספירין 100 וטופמקס 50. לאחר חודש בבדיקה לחץ פתיחה 13. לפני שבועיים בבדיקת נירואופתלמולוג כמעט לא נראתה בצקת והמינון של הדיאמוקס ירד ל1000. בשבוע האחרון מרגישה כאב ראש בינוני בא והולך ועיקצוצים מעט כואבים בכפות רגלים ולעיתים באצבעות בידיים שמעירים אותי משינה. יש לציין שבתחילת הטיפול בדיאמוקס הרגשתי גם כאלה עיקצוצים אבל זה עבר יחד עם שאר תופעות הלוואי... האם יש סיבה לפנות לייעוץ נוסף? אשמח לעזרתך. תודה.

שלום, עקצוצים הם תופעה שכיחה בטיפול בדיאמוקס ואין בזה איתות כלשהו למצב המצריך בירור. כאבי הראש עשויים להמשך גם עם הירידה בלחץ לערכים נורמליים.

06/04/2020 | 14:02 | מאת: NOT_FOUND

זה נורמלי ושכיח גם אם סבלתי בעבר מתופעת לוואי זו והיא חזרה שוב לאחר הורד המינון? עבר מעל חודש מאז שהרגשתי את העיקצוצים האלה וזה ממש מעיר אותי משינה בלילה.. האם יש דרך להפחית אותם ? תודה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש