נירולוגיה, לחץ תוך גולגולתי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

15/02/2020 | 23:57 | מאת: שירנ

היי, לפני כחודש אושפזתי בשל כאבי ראש מאוד חזקים שהתבררו כלחץ תוך גולגולתי מוגבר ופפליאדמה ב2 העיניים. לחץ פתיחנ היה 50, כרגע מטופלת בדיאמוקס 500 מג 3 פעמים ביום. לאחר בירור נמצא כי הלחץ אינו איופטי אלא בגלל עליה ברמת הנוגדן APLA כרגע מטופלת באספירין. לאחר LP נוסף לחץ פתיחה 13. עולה השאלה האם ניתן להוסיף טופמקס 25 מג לדיאמוקס וכטיפול מסייע בהורדה במשקל ובכאבי הראש. אשמח לשמוע האם יש סכנה בשימוש בתרופה

שלום שירן טופמקס ודיאמוקס פולים במנגנון דומה ניתן לשלב התיעצי עם הרופא שלך בעניין המינונים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש