מיגרנות קשות לפחות אחת לשבוע

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/12/2019 | 14:33 | מאת: יובל

ד"ר קוריצקי שלום. בת 39 סובלת ממיגרנות כעשרים שנה, כמעט בכל שבוע התקף. נוטלת אימיטרקס בזמן התקף (בעבר רילרט וריזלט) ולרוב מעביר לזמן מה את ההתקף אך סובלת מתופעות לוואי לא נעימות. לאחרונה לא אוכלת גלוטן מה ששיפר מעט את תדירות ההתקפים. אשמח לדעת האם ישנם טיפולים חדשים למניעת ההתקפים ולא רק לטיפול בהתקף עצמו. תודה רבה!!!!

כן בהחלט יובל, קיימים טיפולים תרופתיים שונים למניעה ולאחרונה גם טיפולים ביולוגיים, פני למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש