מיגרנה וטשטוש בראיה באופן קבועס

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/12/2019 | 09:32 | מאת: שרי

בת 38 לאחר 4 אירועים במשך 5 חודשים של איבוד ראיה ואחכ כאבי ראש חזקים נאמר לי שזה מיגרנה כמוכ קמה כל יום עם טשטוש בראיה וכאבים בעין קשה לקרוא ולהיות מול מחשב וכל אור מסנוור אותי ביקרתי אצל 3 רופאי עיניים שלא ראו דבר מה עלי לעשות?

שלום שרי, עשוי בהחלט להתאים למיגרנה עם אאורה מאידך בתופעות חדשות יחסית יש לשלול גורם אחר ולכן כדאי לבצע הדמית המוח בCT עם חומר ניגודי או MRI באם יהיה תקין ניתן להתאים טיפול.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש