כאבי ראש מתמיד מזה שבוע גומה אחורית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/03/2019 | 16:57 | מאת: טל

דר שלום, אני 8 שבועות לאחר לידה. בחודש האחרון היה לי כאבי ראש קצרים של כמה שניות אחת לכמה ימים. מזה שבוע כאבי ראש מתמיד בעיקר בגומה האחורית של הראש. ולפעמים הכאב עובר בין מקומות בראש אבל בעיקר בחלק האחורי עליון אמצעי. כמו כן בלילה יש כאב ראש רגיל במצח וברקות. הכאב אינו מעיר משינה אבל כשאני מתעוררת הרבה באמצע הלילה לתינוק מרגישה אותו. הייתי אצל ניורולוגית והבדיקה הייתה תקינה אמרה שאין לדעתה טעם להדמיות שנראה מתח נפשי. כרגע לא יכולה ליטול תרופות בגלל הנקה. מתי אתם מחליטים לשלוח להדמיה למרות בדיקה ניורולוגית תקינה? תודה טל

הכאבים הקצרים טל מוכרים אינם על רקע נפשי אך כמעט תמיד אינם מייצגים גורם מסוכן כלשהו על כן אין אינדיקציה כעת להדמיה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש