כאבי ראש מקומיים, חולשה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/03/2019 | 15:32 | מאת: אנה

שלום, כבר תקופה של חודש ימים שאני מרגישה כאבי ראש לקראת שעות הערב. כאבי הראש מתבטאים בעיקר בצורת לחיצות וברוב המקרים אני אף מרגישה דופק חזק במקביל בראש. היום, קמתי בבוקר בצורה יחסית מהירה והתחילו לי הלחיצות ובמקביל לדופק היה לי רעש באוזניים של צלצול אחיד מחריש כזה. במקביל לכל אלה, ראיתי קצת שחור בעיניים, וסחרחורת. קבעתי תור לנוירולוג בחודש אפריל. אשמח לדעת במה מדובר

שלום אנה, על פניו נשמע ככאב ראש תעוקתי אולי על רקע של מתח, סחרחורת אחרי שינויי תנוחה מהירים די שכיחה בכל אופן כדאי להמתין לנוירולוג לאיבחון מדויק יותר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש