משהו שקשור לראש ....

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/01/2019 | 13:00 | מאת: אייל

שלום מזה כתקופה יש לי משהו מוזר כזה בעיקר שאני בסביבת אנשים זרים סיחרור כזה לחץ משהו מוזר בראש שמתי לב לתופעה שזה קורה תמיד בסביבה כזאת, אציין שעשיתי מלא בדיקות ונמצא לי קורטיזול מוגבר בשתן קצת מעל אלף עכשיו אני מחכה לעשות תמבחן דקסטמזון הזה ..השאלה שלי אליך מה זה הדבר הזה שיש לי בחודש האחרון מעולם לא היה לי מרגיש שהולך ליפול סיחרור עיקצוץ בראש האם בעיה נוירולוגית ? או קשור לקורטיזול ?

יתכןאייל תגובה של מתח וחרדה בסביבה הזאת ולכן גם עליה מתאימה בקורטיזול, המשך בבירור אך תתיחס גם לאפשרות של סטרס.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש