כאבי ראש חוזרים בעוצמה קבועה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/11/2018 | 21:59 | מאת: רוני

היי זמן מה אני סובלת מכאבי ראש שבאים והולכים שמחמירים לקראת שעות הערב,הכאבים לפעמים בחלקו האחורי של הראש לפעמים מקדימה,לפעמים בצדדים ולפעמים מורגש במצח מעל העיניים. בנוסף הכאבים לפעמים מורגשים מהעורף ובתנוחות מסוימות שמזיזה את הראש כואב בעורף. מידי פעם מתלווה לכאבי הראש סחרחורת,בחילה או חולשה כללית. כאב הראש ברובו בעוצמה קבועה שהיא בינונית מידי פעם עוזר שאני שוכבת. באופן כללי הרגשה של לחץ כלשהו בראש. קראתי שזה יכול להיות כאב תועקתי ממתח נפשי או כאבים שקשורים לשרירים בעורף אבל לחוצה שזה משהו חמור יותר.

שלום רונ, יתכן סוג של מיגרנה או כאב תעוקתי, אם הכאב חדש יחסית התיעצי עם רופא המשפחה באשר לאבחון יותר מדויק.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש