בדיקת emg בערבות פיברומילרגיה אבחנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/03/2018 | 19:55 | מאת: נורית

בסד שלום בת 59. עם פיברומלירגיה כולסטרול תת פעילות של בלוטת נתריס . עקב כאבים ברגלים עקצוצים תחושת שריפה בכפות הרגליים. עשיתי בדיקת emg ובאבחנה מופיע נוירופתיה סנסורית. מה זה? ומה ההשלכות. לאן צריך לפנות להמשך בירור. תודה חג שמח.

שלום נורית הכוונה להפרעה בסיבים התחושתיים של העצבים הפריפריים ללא קשר לפיברומיאלגיה הסיבות מגוונות והפרעה קלה לא תמיד באה לידי בטוי קליני. פני לנוירולוג כדי לנסות לאבחן הסיבה ולשקול טיפול בהתאם.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש