כאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/02/2018 | 03:46 | מאת: שני

שלום דר', אני בת 29 עקב כאבי גב עזים ביצעתי MRI עמוד שדרה גבי ומותני וכתוב שמודגמת אקטזיה דורלית עם ציסטות פרינוירליות ב L4-L5-מימין L5-S1 משני הצדדים. ורופא אורתופד מפנה לנוירוכירורג וכותב, יש סירינקס גדול ו TETHERING של החוט, בנושא זה אני בברור של נוירוכירורג. בנוסף אני סובלת מהתקפי כאבי ראש עזים, הרגשה של לחץ עז באיזור המצח ועיניים מלווה בבחילות ומקיאה נוזל צהוב מר. CT ו MRI ראש לא הראו בעיה גם בדיקת רופא נוירואופטלמולוג תקין. בנתיים מייחסים את זה לסוג של מיגרנה. קראתי שסירינקס גורם לכאבי ראש 1. האם סוג הכאב שתארתי משתייך לסירינקס? ואם לא מה עליי לבדוק עוד 2. ומה מאפיין כאב ראש תארתי? אשמך לדעתך.

סירינקס בחלק התחתון של חוט השדרה לא גורמים לכאבי ראש. ככל הנראה שני דברים שונים מיגרנה בהחלט סביר.

26/02/2018 | 00:32 | מאת: שני

תודה על תשובתך. סירינקס גבי לא בחלק התחתון. גורם לכאבי ראש?

לא שני

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש