פרה סינקופה ובדיקות דם חריגות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

12/03/2017 | 17:54 | מאת: עדן

נעים מאוד, הנני בת 22 בריאה בדרכ. נוטלת גלולות מזה כ-4 שנים, ומעשנת מזה כ-4 שנים. בדר"כ בריאה. בשנתיים האחרונות חזרו תוצאות בדיקות הדם המראות אצלי על crp מוגבר. התחיל ב-5.90 ועלה מבדיקה לבדיקה, בבדיקה אחרונה כלפני שבוע 18.30 פעם אחת על AST מוגבר ובדיקת ANA 1:160. לאחר בדיקת ה-ast נשלחתי לאולטרסאונד בטן ואובחן לי הימנגיומה בכבד. מלבד זה, פעמיים ב-4 חודשים האחרונים קרה לי לחוות ללא שום סיבה - חולשה, המלווה בראיית שחור, אי יכולת לעמוד, קושי בדיבור, זיעה קרה רבה מאוד בכל הגוף ותחושת עלפון. הדבר חולף לאחר 15 דק. מלבד זה אני מרגישה בחודשים האחרונים דופק מואץ לפרקים, ובתדירות גבוהה יותר בעת קימה משינה (גם ללא קימה פיזית). האם הדברים קשורים אחד בשני? על איזה בעיה הדבר יכול להעיד? בפרט ה-crp אשר הולך ומתגבר ללא פענוח?

13/03/2017 | 11:33 | מאת:

אינני חושבת שיש קשר בין התלונות לבעיית כבד, כמו כן ההמאנגיומה איננה קשורה לכך כן כדאי להמשיך את הברור.