יציאה רכה{שלשול)רירי

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/10/2020 | 14:39 | מאת: חנה

תודה על התשובה. לצערי לאחר 5 ימים של יציאה רגילה ,שוב חוויתי יציאה מימית רירית מעטה מאוד בינתיים חד פעמית . ללא חום וללא כאבי בטן. בעוד 6 ימים אני עומדת לעבור ניתוח גניקולוגי עם הרדמה(אשפוז שלושה ימים) . האם אפשר לדחות לקיחת אנטיביוטיקה עד אחרי הניתוח כדי לא להחלש לפני ולא לקחת סיכון מתופעות לוואי אפשריות, לפני הניתוח, או שהחיידק חזר ולקיחת האנטיביוטיקה ( קיבלתי ציפרודקס)הכרחית? האם יכול להשפיע על הניתוח או ההרדמה? האם יש תרופה אחרת עם פחות סיכונים? מה עלי לעשות? אני קצת חוששת.. תודה

אם את עדיין מרגישה לא טוב עדיף ליטול את האנטיביוטיקה ולא לחכות לאחר הניתוח. ניתן ליטול אנטיביוטיקה אחרת בשם אזניל- טיפול זה ניתן למשל 3 ימים. תרגישי טוב ובהצלחה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס