התפשלות מעי בג'ג'נום

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

09/07/2020 | 18:50 | מאת: מיכאל

שלום אני חולה במחלה אוטואימונית בכצ'ט בעקבות כאבי בטן עזים בוצע קולונוסקופיה הודגם מספר אפטות באליאום הסופי ובביופסיה נצפתה דלקת קלה עם קשריות לימפה לאחר מכן בוצע cte ואובחן התפשלות בג'ג'נום האם זה קשור אחד לשני ?? האם אופייני לקרוהן?? עזרו לי בבקשה אני מאוד סובל ומבולבל

שלום רב התפשלות מעי לרוב מתרחשת על רקע ממצא כלשהוא בדופן המעי אשר מהווה הטריגר להיווצרות ההתפשלות. התפשלות במחלת קרוהן היא לא דבר שכיח אך עלול לקרות ויכול להיות על רקע הדלקת בדופן המעי. בכל אופן הממצא דורש בירור לסיבת ההתפשלות. רפואה שלמה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס