הבטן מתכווצת כמו צירים כאבים מטורפים

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

02/06/2020 | 07:07 | מאת: דניאל

שלום לך משנת 2013 אני סובל מהיתכוצויות בבטן ותחושת רעב לא רגילה שבמידה ואני לא שותה מהר משהו קר כמו קולה או תוסף תזונה זה מחמיר בעיקר בבוקר שאני קם מתוך שינה כבר מרגיש תכאבים ומ2013 שזה 7 שנים אני רק משלשל עד היום וירדתי במשקל קרוב ל56 קילו ב5 שנים ולא עשיתי שום דיאטה זה כל הזמן מלחיץ אותי שלא משנה מה אני יעשה אני יורד במשקל ורוב האוכל עושה לי לא טוב ומה שכבר חוסם לי נשימת אז ישר מקיא הקאות גם מ2013 בין פעם עד פעמיים ליום אשמח לדעת מה עובר עליי בנתיים שום רופא משפחה לא נתן לי יעוץ

שלום רב עושה רושם שאתה זקוק לבירור מעמיק יותר להבנת מקור התסמינים שאתה מתאר מציעה שתפנה לרופא גסטרו באופן מסודר על מנת להתקדם בבירור רפואה שלמה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס