הריון עם מחלת קרוהן- האם יש מניעה ללילדה ואגינלית

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

01/12/2019 | 11:18 | מאת: מרינה

שלום רב. אני בהריון ראשון. בעבר (לפני עשור) סבלתי מפיסטולה פריאנלית שנסגרה עם טיפול שמרני. האם יש מניעה מבחינתי ללדת לידה ואגינלית? כיום כמו שציינתי אין פיסטולה פעילה. תודה רבה

שלום רב אין מניעה מלידה וגינלית לפי מה שאת מתארת. במספר בתי חולים ישנן מרפאות משולבות גסטרו-הריון בסיכון אשר עוקבות אחר חולות במחלות מעי דלקתיות במהלך הריון, ניתן לפנות לאחת ממרפאות אלו לצרוך מעקב והתייעצות בנוסף. בברכה, ד"ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס