יומירה - תופעות לוואי קוליטיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

09/07/2019 | 03:45 | מאת: שי

שלום יש לי כמה שאלות 1.קיבלתי 4 זריקות של 40mg בסה"כ 160 באותו היום - האם זה נחשב למנת העמסה מלאה ? 2.האם הכוונה למנת העמסה מלאה היא 3 טיפולים בהפרש של שבועיים?(160 כעבור שבועיים 80 וכעבור שבועיים 40 ) 3.בימים האחרונים סובל מכאב ראש שלא עובר,חום,צמרמורות ,חולשה,כאבי בטן ,גירודים בעור,וכאבים בעצמות,ובחילות . מה עלי לעשות התור לרופא מומחה רק בעוד חודש

שלום העמסה של הומירה היא כפי שתארת 160 מג ולאחר שבועיים 80 מג לאחר שבועיים מתחילים במינון האחזקה של 40 מג מידי שבועיים. לבירור התופעות שאתה מתאר וביחוד החום יש לפנות לרופא מטפל על מנת לשלול זיהום או מחלה אחרת נלווית. אפשרויות נוספות שיכולות להיות הינן תופעות משניות למחלת המעי או תופעת לוואי לתרופה. לאחר בירור ראשוני אצל רופא המשפחה ובמידה והתופעות נמשכות מציעה ליצור קשר עם רופא הגסטרו על מנת שיעריך את מצבך. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס