אנטיביו לחולה קוליטיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

02/09/2018 | 20:58 | מאת: אפי

שלום, בעלי בן 40. בהתקף קוליטיס. בעבר ניסה רמיקייד ופיתח תגובה אלרגית לתרופה. כעת קיבל אנטיביו. מטופל שלושה שבועות ואין שום הטבה. שאלתי היא: אם אנטיביו לא יעזור בתום חודשיים, האם יש עוד אלטרנטיבות?

16/09/2018 | 23:15 | מאת: אחד

ממליץ לך לקרוא את 36 שעות מאימורן.

14/10/2018 | 08:04 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום אפי כפי שציינת לאנטיביו מנגנון פעולה איטי ואכן יתכן כי תתקבל תגובה לתרופה בטווח של חודשיים שלשה. קימות אפשרויות תרופתיות נוספות- נוגד TNF נוסף- יומירה או סימפוני. אימונומודולטורים- פורינאתול או אימורן (שיתכן שניתנו לפני הרמיקייד). קיימת תרופה נוספת שנקראת טופסיטיניב אשר אושרה לשימוש בארהב לקוליטיס כיבית . בריאות שלמה, דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס