שאלה קשורה וחשובה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/06/2018 | 13:12 | מאת: שאול

שלום רב, קרוהן-קוליטיס בהתלקחות, מה הכי רצוי לעשות, לקחת, לצרוך, עבור אי ספיגה בלתי נסבלת של מים במעי, השואבת אותי בכל רגע לשירותים, להורדת מים ושילשול. האם יש לזה ריפוי, בילוי של חודשים בשירותים. גמור לגמרי. תודה מראש!

12/06/2018 | 07:38 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום שאול כאשר מחלת המעי בהתלקחות- עלינו לשלול גורם אחר שיכול להחמיר המצב (למשל זיהום בקלוסטרידיום או בCMV) ולהעריך את חומרת הדלקת ונרחבתה. בהמשך עלינו להחליט על שינוי טיפולי (הגברת מינון הטיפול הקיים,שילוב עם תרופה נוספת או החלפת טיפול). כמובן שקשה להתייחס ספציפית. מציעה שתפנה לגסטרואנטרולוג המטפל על מנת לדון בבירור הנדרש ובאפשרויות הטיפוליות. בהצלחה רבה דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס