קרוהן שהוזנח

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

13/11/2017 | 18:01 | מאת: עדי

שלום בן 30 מזה 6 שנים אחרי זיהום בבטן כאבי בטן. היות וCT בטן היה תקין וגסטרוסקופיה תקינה אמרו שזה חסר משמעות ומעי רגיש. מאז סובל כבר 6 שנים ורק לפני שבועיים בבדיקת קפסולה ראו שיש קרוהן במעי הדק. בדיקות הדם עד כה לא היו בעיות משמעותיות אבל ירדתי במשקל וסובל מכאבי בטן כבר שנים. קלפרוטקטין 178 השבוע האם איחרתי את המועד בגלל שלא טופל עד עכשיו? תודה

18/11/2017 | 02:17 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום, איזה מועד?

24/11/2017 | 19:23 | מאת: איתן

תשובה צינית?

25/11/2017 | 21:24 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום איתן ממש לא, ללא טיפה של ציניות רק מברר מה מטרת השאלה בינינו, למה שלאדם ציני-מריר-מתנשא יהיה בכלל רצון לנהל פורום כזה, בהתנדבות, הלילות, בדקות הפנויות הבודדות שעוד נשארו לו, מהמשמרות והמרפאות? עצם ההתנדבות בפורום מטופלים, שבע שנים רצופות, אלפי שאלות ותשובות - לא מעידה על אימפטיות ואהבת חינם? תחשוב שוב

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס