מודולן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

21/06/2017 | 18:07 | מאת: ליאת

שלום בת 38 אחרי שנתיים של ירידה במשקל וכאבי בטן אובחנתי השבוע בקפסולה כסובלת מקרוהן. מחכה לתור לגסטרו להמשך טיפול. ירדתי מאוד במשקל ל 45 קילו הגובה שלי 1.70 . בינתיים רופאת המשפחה אמרה שאולי כדאי שאנסה פורמולת מודולן כדי להתחזק והיות ואני אוכלת באופן מצומצם. לקחתי היום פעם ראשונה כוס מודולן שמתי רק 4 כפיות במקום 6 כפיות שמומלץ במנה כדי להתחיל בהדרגה. זה סהכ כ 150 קלוריות. חצי שעה אחרי שלקחתי מודולן הרגשתי תשישות מאוד מאוד גדולה ובמשך שעה וחצי הייתי זומבי. מדדתי לחץ דם במכשיר שיש לנו בבית ולחץ הדם היה נמוך מאוד 88-49. בד"כ יש לי בערך 110-70. רציתי לדעת האם יש הסבר למה בעקבות מודולן היתה לי כזאת חולשה ולחץ דם נמוך או שזה סתם צירוף מקרים? יכול להיות שהגוף לא רגיל לכל הויטמינים והמינרלים בגלל תזונה דלה וזה היה לו קשה? תודה

23/06/2017 | 11:46 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום ליאת 1. לא חושב שזה קשור 2. אם בילינסון נוח לך מבחינת טיפול קבוע למחלת קרוהן (קבוע, לא יעוץ חד פעמי) - תנסי לזרז תור ב-03-937-7241 שלוחה 5. תגידי שאת מהפורום.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס