כאבים קשים לאחר ארוחות קטנות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

13/05/2017 | 16:03 | מאת: עידו רגב

שלום רב אני עידו בן 22. לפני כשלושה חודשים חזרתי במונית עם כמה חברים ממסיבה אחרי שתיית אלכוהול עצרנו בפיצרייה והייתי נורא רעב אכלתי 6 משלושי פיצה משהו שלפני שנה שנתיים היה קלי קלות למערכת העיכול שלי. לאחר מכן הגעתי הביתה עם כאבים עזים בבטן והרגשת מחנק מהאוכל כאילו לא מתעכל הגעתי לבית חולים עשו לי אינפוזיה בדיקות דם כמה משלשלים שלא עזרו והביתה עם המלצה להמשך טיפול ברופא המטפל. הלכתי לרופאה של כללית סיפרתי לה שמאז המקרה אני אוכל ארוחות קטנות ומרגיש כאילו הבטן מעכל אבנים ממש ככה כשהכאב מתרכז בצד שמאל בזווית 90 מעלות מתחת לפופיק. הביאה לי כדורי פחם אמרה לי בעל פה מה לאכול בינתיים ,רק דברים רכים וכלים לעיכול כמו בטטה לשתות נענע ולהימנע מבשר ומזונות כבדים ובמקביל נתנה הפנייה לסיטי בבטן ולצילום רנטגן. עשיתי את צילום הרנטגן יצא תקין והדימות הייתי צריך לעשות בבניין ברמז ברחובות ושם כבר וויתרתי מתורים ארוכים חלפו להם מאז שלושה חודשים והמצב רק מחמיר אני מסוגל לאכול רק שתי ארוחות קטנות ביום שגם אחריהם כאבים עזים כאילו בלעתי חצץ חיוור תשוש עם קשיי הרדמות ובנוסף לזה נחשפתי ללא ידע מהבוסים לפורמלין בלי אמצעי הגנה כלל במשך חודשיים. מה לעשות הלאה בשביל לזרז את תהליך האיבחון? אני מתחיל לאבוד עצות עם מערכת מסובכת שאני לא מכיר.

15/05/2017 | 20:46 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

מה לעשות הלאה בשביל לזרז את תהליך האיבחון? -- לפנות לרופא. -- פורום אינו מקום לאבחון פרטני --כאן פורום של מחלת קרוהן

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס