מחלת קרוהן מעיים קוליטיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

07/02/2017 | 11:21 | מאת: מרים

עברתי בדיקה CT בטן פרוטוקול קרוהן עיבוי דופן האיליום לאורך 20ס״מ דיסטלים עד לצקום עים הצרות של החלל אשר נראית קשה עד קריטית בחלק הדיסטלי לפני השסטום האיליו צ'רלי קיימת הפירמיה במזו של מקטע זה comb sign נראה מעבר חומר ניגוד לקולון ללא סימני חסימת מעיים אים תוכלו לומר לי מה בדיוק יש לי נאמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח תודה לכם מרים

21/02/2017 | 08:57 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום מרים, הבדיקה מראה: 1. דלקת משמעותית במעי, באיזור חיבור בין מעי דק למעי גס 2. היצרות של חלל המעי בגלל הדלקת או בגלל הצטלקות של האזור בעקבות הדלקת

21/02/2017 | 10:25 | מאת: מרים

תודה רבה על התשובה שאלה נוספת הרופא ביקש. שאני אעבור ניתוח האים ניתוח זה מסובך ואים יש לזה השלכות או סיבוכים אשמח לקבל תשובה תודה

21/02/2017 | 21:12 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

מרים זאת כבר לא שאלה כללית - זאת בקשה ליעוץ פרטני לא ניתן לתת יעוץ בפורום בשאלה זאת עליך לפנות למרפאה, עם כל המסמכים/צילומים/בדיקות

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס