הכי דחוף שיש!

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/07/2011 | 01:58 | מאת: רחלי

קרוב לשנתיים מזה שגילו אצלי קרטוקונוס, לפני כמה ימים עשיתי מיפוי קרנית על מנת לוודא שהמצב לא מחמיר. נאמר לי שבעין שמאל אני רואה עשרה אחוז ובעין ימין אני רואה שבעים אחוז. אני כ"כ מודאגת מזה. רציתי לשאול האם המחלה הזו יכולה להוביל לעיוורון מוחלט? האם יש מקום לדאגה? ואם תוכלו לייעץ לי על המומחה הכי טוב בתחום??? אודה להתייחסותכם בדחיפות. רחלי.

רחלי שלום רב, אני עוסק במחלה זו מזה שנים רבות. הטיפול שאוכל להציע לך במסגרת מכון עיניים -עזריאלי- ת"א *3122 הוא ניתוח השתלת טבעות בקרנית שמטרתן ליישר את הקרנית העקומה ולהקטין את העיוות שלה , או טיפול הנקרא קרוס לינקינג. בברכה, פרופסור קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס