קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

29/01/2015 | 07:12 | מאת: ריבל

שלום שמי ריבל חייבת תשובה מבוהלת מאוד. מגיל 16 יש לי עדשות רגילות רכות לפני שנה הייתי אצל אופטומטריסט שייעץ לי לבדוק קרטקונוס לאחר הדרדרות בראייה אני בת 35 לפני שנה אובחן קרטקונוס מאז אני במעקב של מיפוי קרנית ושדה ראייה אובחן אצלי ירידה בראיה בעיין ימין שבוע הבא אמורה לעבור טיפול ברוסליקינג בעין ימין בלבד האם תוכל לתת לי מידע לגבי הטיפול מה תופעות לוואי מתי זה אמור להעיצר יש לי עדשות קטנות קשות ראיתי שמדברים פה על סוגי עדשות תוכל לעשות לי סדר בעניין והאם אוכל לעשות רשיון נהיגה וכמה זמן אחרי טיפול קרוס אוכל לטוס. אני עובדת בעבודה שחייבת לראות מדויק וברור ,ואני רואה כמו זבובים נקודות בראייה האם זה מקרטקוקונוס מתי זה ייעלם. בבקשה אשמח לתשובה דחוף!!!!!!!!

ריבל שלום רב, קרוס לינקינג זהו טיפול ביולוגי שמטרתו לייצב את מבנה הקרנית אך איננו גורם לשיפור משמעותי בראייה. לאחר טיפול זה יהיו כאבים ואי נוחות במשך כ4 ימים וראייה מטושטשת שעלולה להמשך מספר שבועות. ניתן להתאים עדשות מגע לעין המטופלת רק לאחר חודשיים לערך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום קרטוקונוס