קרטקונוס ואימוני כוח בחד"כ?

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

01/10/2013 | 10:28 | מאת: ד

שלום, רציתי לדעת האם קרטקונוס יכול להתדרדר עקב אימוני כוח בחדר כושר? הייתי היום אצל הרופאה שלי בשביל לחדש אישור רפואי לחדר כושר. היא קצת הלחיצה אותי שאולי זה פוגע לי בקרנית האימוני כוח. אין לי מושג איך זה קשור אבל מאחר שהיא הלחיצה אותי ואמרה לי לבדוק עם מומחה רציתי לדעת האם אימוני כוח. הרמת משקולות, ריצות ועוד.. בעייתי עם קרטקונוס? אגב, אני בן 24 שהתגלה אצלו קרטקונוס לפני כחצי שנה. שעדיין נמצא בשלבים התחלתיים.

06/10/2013 | 19:39 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

שלום רב, לא ידוע לי על קשר בין אימון גופני להתקדמות הקרטוקונוס, אך כן ידוע על קשר בין גרד לקרטוקונוס. כך שבעקיפין, אם את\ אתה מזיעים לאחר האימון לא לשפשף את העיניים בברכה, ד"ר ליכטר

מנהלי פורום קרטוקונוס