סרט בנושא עיניים- מחפשים מרואיינים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

22/04/2012 | 18:15 | מאת: מיה

שלום שמי מיה אבידב, אני במאית שכעת מצלמת סרט תיעודי בנושא עיניים. אני מחפשת אנשים שירצו להתראיין לגבי מקרי עיניים ולספר את הסיפור שלהם. אני מעוניינת בכל אחד עם סיפור טוב, בין אם אתה מטופל או מטפל, קרוב משפחה או חבר. הסיפור יכול להיות על דברים שקרו לכם לעיניים, או דברים שכמעט קרו ושניצלתם מהם. איך ראייה משפיעה עליך,והשינויים שזה גורם בחייך. לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי : בטלפון 052-4575-246 במייל [email protected]

מיה שלום רב, יש לי מספר לא קטן של מקרים שבהם הצלתי ראייה למטופלים שהיו על סף עיוורון. יש לאתר את החולים ולשאול להסכמתם להתראיין. כמובן שלוקח זמן להיזכר במקרים אלו וליצור עמם קשר. ישנם גם מטופלים שעשיתי להם ניתוחים להורדת משקפי קוצר ראייה גבוה מאוד ששיניתי את חייהם ותינוקות שהשתלתי להם קרנית והענקתי להם את האושר לראות. טלפון ליצירת קשר: 054-5691000 או 03-5222982 בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס