דרכי טיפול ב-מ"ג

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

28/10/2016 | 00:26 | מאת: אלי

שלום אני בן 41 ואובחנתי מזה כחודשיים כחולה מ"ג, לאור צניחת עפעף שמאל וראייה כפולה. כיום אני מטופל במסטינון 60 ×5 ביום בנוסף בפרדיזון (כעת 35 מ"ג וכל 4 ימים אני עולה בעוד 5, עד שאגיע ל 60 מ"ג). כלל הבדיקות יצאו תקינות (ct, mri,emg,sfemg,בדיקת נוגדנים) הכדורים בהחלט עוזרים ומשפיעים על ההתנהלות היומית. האם יכול להיות שיש טעות בהבחנה ואיני חולה מ"ג ? האם יש דרכים אחרות לטיפול פרט ללקיחת כל כמה שעות כדורים ? האם הגיל בעתיד ישפיע על המחלה ? האם יש מאכלים שאסורים ומשפיעים על הגוף ? אני אוהב לרוץ, מהופעת המחלה הפסקתי לבצע כל פעילות ספורטיבית, האם זה יהיה כך לכל החיים ? עבודתי דורשת עבודה מול מחשב, האם יש השפעה של כמות שעות עבודה על המחלה ? האם יודעים למה המחלה הופיעה, אני אדם בריא וללא עבר רפואי (אני לא זוכר מתי הייתי חולה בעבר). תודה

אם האבחנה ניתנה ע"י נוירולוג מנוסה במיאסטניה , סביר להניח שאין טעות. ישנם טיפולים כגון פלסמהפרזיס או אימונוגלובולינים (IVIG) הגיל אינו פקטור במחלה זו מאכלים אינם פקטור בטיפול במיאסטניה מדוע היא פורצת פעילות גופנית מותרת במיאסטניה בהתאם לחומרת המחלה בכל רגע נתון עבודה על מחשב אינה פקטור במחלה מיאסטניה היא מחלה שלא נחקרה מעולם בצורה מדעית ולכן בשלב זה אין מידע

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס