האם לבצע ניתוח חוזר?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/02/2013 | 09:16 | מאת: רותי

שלום לפני כשנה עברתי ניתוח אנדוסקופי בגב תחתון, חוליות L5-S1. לצערי הניתוח לא הצליח. אני סובלת מ DROP FOOT ונעזרת בסד, ובקביים, ולאחרונה לא שולטת בצרכים, לא יכולה להתאפק ובורח לי שתן. עברתי אולטרא סאונד לפני הניתוח והכול היה כשורה מהבחינה הזו. אני מאוד מאוד פוחדת לעבור שוב ניתוח, משום שהניתוח לא הצליח. יש לך רעיון עבורי מה לעשות? אני ממש מיואשת. הכאבים איומים, אי אפשר להסביר, הם משדרים לרגל, ואני לא מסוגלת ללכת מרחקים, לא לעמוד לא שום דבר. מן הסתם גם שום כדור לא עוזר. עשיתי טיפולי רפלקסולוגיה, דיקור ופיזיותרפיה, אבל שום דבר לא עזר. אשמח לשמוע את חוו"ד תודה

האפשרויות הן 2- פגיעה עצבית ואז ניתוח נוסף לא יעזור או לחץ משמעותי שנותר ואולי הסרתו תועיל (לפי תמונת ה MRI ) כדאי שתתיעצי עם הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק