פענוח mri עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/03/2020 | 16:01 | מאת: מלי

שלום רב, הנני בת 45. מזה שנה וחצי סובלת מכאבים גב תחתון. עשיתי סיטי, mri, חשוב mri עם חומר ניגוד. התוצאה האחרונה: -5-L4 אין בלט דיסק ואין היצרות של השק הדוראלי או היצרות של הנוירופוראמינות. מבנה דורה ברצסוס הלטראלי השמאלי והתבלטות מוקדית מתאדרת במיקום זה חשודה להאדרה סביב שורש 5 ייתכן סביב ROOT CONJOINED ללא שינוי מבדיקה קודמת . שינויים ניווניים בפסטה הצמודה בהערות נרשם: לחץ קל על השק הדוראלי בגובה 5L קידמית לפסטה משמאל מבנה חשוד ל root conjoined .הממצא איננו מסביר את הקליניקה. יש לציין שעשיתי פיזוטרפי , הדרוטרפיה שעדיין עושה. טלפני כארבעה חודשים זריקה במרפאת כאב. היה לי כאב עצבי מושך לרגל שעם הטיפולים נרגע, אולם כאבים בעצם הזנב הולכים וגברים וכדורי ארקוקסיה מקלים על הכאב. אודה להסבר מה משמעות התוצאה של הmri תודה מראש

יש ממצא של מוצא שורשים משותף שנולדת אתו ובד"כ אינו גורם לבעיות. בהחלט אין הסבר הדמייתי לכאבי הגב. הכיוון יכול להיות ראומטולוגי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק