התייעצות MRI גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/01/2020 | 11:06 | מאת: אלי

שלום מזה מס' חודשים יש לי תופעה כאשר אני מזיז את הראש יש לי כאבים בגב תחתון לעיתים חזקים מאוד . כמו כן בחלק ניכר מהיום ובעיקר בשעות הערב הכאבים מחמירים ולעיתים רגל ימין נרדמת. עשיתי בדיקת MRI והפענוח רצ"ב אודה להמלצתך תודה רבה L3-L4 היצרות ספינלית בינונית עד קשה , בקע דיסק פוסטרו לטרלי ימני קשיח ,שעולה מאחורי גוף חוליה L4 מימין , יתכן עם פרגמנט חופשי עם לחץ על השק ועל השורשים בצידם הימני. בלט דיסק דיפוזי , כולל אינטראפורמינלי דו"צ , עם לחץ על השק הדוראלי והיצרות פורמינלית דו"צ , יותר משמאל , עם לחץ קל על השורש בפורמינה הנוירלית משמאל שינויים ניווניים בעמ"ש צווארי , עם מצב לאחר קיבוע בעמ"ש צווארי בתמונת ה SERVIO עם אות חריג בחוט בגובה הקיבוע . מתאים לאיזור של מיאלמוציה כרונית

תתייעץ עם הרופא המנתח שלך לגבי הממצא בגב התחתון

20/01/2020 | 10:49 | מאת: לי

אני כבר שנתיים אחרי הניתוחים. האם יש בעיות ב mri האחרון שציינתי שיכול לגרום לבעיות או כאבים?

זה יהיה לא מקצועי להתייחס לאזור שעבר ניתוח ללא צפייה בתמונות, תמיד עדיף להתייעץ עם הגורם המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק