כאבים איומים בגב תחתון ניתוח או לא

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/05/2019 | 10:05 | מאת: יפית

שלום רב, לפני כשבוע ללא חבלה התחילו כאבים בגב תחתון שלאט לאט החמירו בצורה חמורה לרגח ולרגל למטה עם הקרנה לישבן שנרדם לי ממש עם עקצוצים פעמיים בבית חולים עם קבלת זריקות נגד כאבים. לחץ דם גבוה סובלת מאוד ללא שינה לחלא תיאבון עברתי אתמול סיטי דחוף זו התשובה של האורטופד ביצעתי ct עמוד שדרה מותני פרצי דיסקl3-l4-l5 עם לחץ על השק ועל השורשים ו, l5-ls עם לחץ על השק. דיבר איתי על אישפוז למתן משכחים דרך הווריד כרגע לא הלכתי. ועל ניתוח להוצעת הנוזל מתחילה פיזוטרפיה עוד יומיים . אני לא מרגישה טוב יש לי לחץ רב על הרגליים לא יכולה בכלל לשבת . ועוד שאלה בכמה פיצות דיסק מדובר? מרוב שהייתי כואבת לא שאלתי שאלות

תתפלי תרותית עם נוגדי דלקת ופיזיותרפיה, אם לא יהיה שיפור אז MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק