בלט דיסק חוליות L4-L5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/09/2018 | 17:27 | מאת: מתן

דר דוידוביץ שלום, הייתי אצלך בהתייעצות לפני כשנה המלצת על המשך טיפול שמרני. לא חוויתי הטבה של ממש מפיזיותרפיה בן 23, סובל כשנה וחצי - שנתיים מגב תחתון MRI דצמבר 2017 - מרווח L4-L5 בלט דיסק דיפוזי יוצר לחץ על השק הדורלי. לדיסק מרכיב פורמינלי ימני עם היצרות בינונית של הפורמינה מימין. לדיסק מרכיב של בקע פורמינלי ימני מרוחק. עשיתי שאיבת דיסק במרץ 2018 (ללא הטבה) CT מאוגוסט (לפני חודש) ללא שינוי בפענוח. לאחרונה חווה יותר הקרנות במורד רגל ימין (גם כאב הגב התחתון הוא רק בצד ימין). נוטה לכיוון ניתוח.. מתוסכל מאוד מהמצב. מה דעתך?

30/09/2018 | 17:36 | מאת: מתן

אה וכמובן חג שמח ותודה מראש :)

מתן, מאחר ואינך יכול לתת פרטים מלאים, איני יכול להכנס לתיקך ולהתייחס באופן רציני. מפאת גילך הצעיר עדיף להמנע מניתוח. אם תעדיף אפשר להגיע לייעוץ עם MRI עדכני.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק