חוות דעת לגבי פריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/08/2018 | 14:37 | מאת: יגאל

שלום, לפני כחודשיים חשתי כאבים באזור הצוואר עם הקרנה לשכמות , בעקבות כך הגעתי לרופא אורטופד המתמחה בעמוד שדרה צווארי (הגעתי עם בדיקת MRI מ2015 שהעידה על בקע בין החוליות C4C5 ו C6C7 , לטענתו היו אלה בקעים קלים, הופנתי לבדיקת MRI נוספת (לפני כחודש) תוצאותיה: בקע דיסקאלי גדול סב ארטיקולרי פורמינלי משמאל עם לחץ בולט על צידו השמאלי של החוט ולחץ ניכר על מוצא שורש C7 משמאל , כמו כן מוקד מיאלופתיה קטן בחוט. שאר החוליות ללא בקעים. הרופאהאורטופד המליץ ניתוח, שלח אותי לחוות דעת שנייה לניורוכירורג. נכון להיום לא סובל מכאבים כלל, מדי פעם יש תחושות קצת משונות בגפיים העליונות ומעט תחתונות המופיעות מדי פעם לסירוגיןץ שאלתי היא האם על סמך הבדיקה הניתוח מחייב? מה היית ממליץ לעשות הלאה? והאם יש סיכון ממשי לזמן שעובר ללא טיפול כירורגי? תודה מראש.

שאלות מצויינות. ההורייה לניתוח כאן גבולית. לא יהיה מנוס מבדיקתך וצפייה בתמונות ה MRI.

17/08/2018 | 11:56 | מאת: יגאל

התקשרתי לתאם דרך בלינסון ונאמר לי שלא ניתן לתאם אליך אלה למחלקה כלומר לא בטוח שאגיע אליך.. יש אפשרות לתאם אליך בוודאות דרך כללית?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק