בעיה בזריקה אפידורלית?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/01/2018 | 23:56 | מאת: יעקב

שלום רב , לפני קרוב ל-3 חודשים עברתי אצלך ניתוח אנדוסקופי בחוליות מותניות 4-5 בגלל היצרות התעלה. לאחרונה הופיעה פריצת דיסק משמעותית בחוליות 3-4. שלחת אותי לזריקה אפידורלית תחת שיקוף. ברצוני לציין כי לפני שנים רבות קיבלתי 3 זריקות סינקטן1 מ"ג בהפרשים של יומיים,,,והיתה לי תגובה קשה - התנפחות ,עליית משקל של 6 ק"ג בתוך יום-יומיים ,חום רב ואודם רב בפנים,הרגשה נוראית ובצקות. כיוון שהסינקטן גורם להפרשת סטרואידים,וגם בזריקה האפידורלית מדובר בסטרואידים,האם אין סיכון בזריקה זו במקרה שלי? ואם יש בעייה,אז מה עושים. עלי לציין כי חשוב לי לטפל בכך בהקדם,בגלל שאינני מרגיש את האצבעות ברגליים. תודה.

ישנה אפשרות לבצע זריקות אורטוקין במעיני הישועה תחת CT. לבחון אופצייה ניתוחית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק