כאבים מזה 10 ימים בגב אמצעי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/10/2017 | 13:23 | מאת: גיא

גיא בן 25. מזה כעשרה ימים אני סובל מכאבים באמצע נוטה לצד שמאל של הגב, הכאבים התחילו ללא שום חבלה או פעילות ספורטיבית מסוימת. הרגשת הכאב מורגשת לאורך כל היום ולקראת השינה ובזמן השינה גוברת. יש לציין כי אין נימול או תחושת חולשה באזורים אחרים מהגב האמצעי . מזה כשבעה ימים אני לוקח ארקוקסיה 90 מ"ג אך ללא הועיל ובנוסף ביצעתי מיפוי עצמות בו נמצא סקולוזיס מותני מתון מאוד. שאלתי היא ראשית האם סקולוזיס מתון מאוד הכוונה קל מאוד או בינוני מאוד?, ושנית האם אתה סבור שממצא זה הוא הסיבה לכאבים שאני חש? תודה לך

שלום לך, העקמת בצילום ככל הנראה תגובתית לכאב. כל עוד אין כאב המקרין לרגל, ממליץ על שחיית גב וחתירה. ניתן לשלב כירופרקטיקה ופיזיותרפיה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק