mri פענוח והמלצות לגבי המשך טיפול

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/10/2017 | 16:11 | מאת: miki111

שלום לך , מזה שנים סובל מכאבי גב עם הקרנות לרגל מטופל עם בוטרנס , בעבר טולתי בעזרת זריקות לגב ועשיתי טיפולי הדרותפיה ולא עזר מצורף תשובת צילום האם יש לך המלצה כל שהיא סריקה L1-L2 ללא עדות לבקע דיסקית סריקה L2-L3 ללא עדות לבקע דיסקית סריקה L3-L4 שנויים דגנרטביים בלוחיות מודיק 2, בלט דיסק בעיקר בחלק לטראלי, פורמינלי ואקסטרה פורמינלי דו צדדי , קרעים אנולריים קטני, היצרות קלה לפורמינות , מימין לחץ קל על שורש עצב הקפי L3 סריקהך L4-L5 שנויים דגנרטיבים בלוחיות מודיק 2 ,בלט דיפוזי גורם ללחץ על שק התקלי היצרות של תעלה כ 8.3 מ"מ , היצרות של נקבים מימין יותר עם לחץ על שורש עצב הקפי , שנויי דגנרטיביים במפרק פצטלי דו צדדי סריקה L5-S1 בלט דיסק על בסיס רחב , קרע אנלורי קטן בחלק לטרלי ימני , היצרות מינמאלית של פורמינות מה יש לעשות עם זה תודה לך ,

קשה להתרשם מהדיווח, אם הכאב ברגל משמעותי כדאי שתגיע לייעוץ עם הדיסק של ה MRI

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק