כאבי גב תחתון מותניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/08/2017 | 10:17 | מאת: אבי

שלום לפני כ 4 שנים סבלתי בכאבי גב אך ברוך השם הם עברו. אני שוחה כ3-4 פעמים בשבוע. בחודש וחצי האחרון החלו לי כאבי גב מותניים מצד ימין משתנים עם הקרנה ולרגל ימין. בעבר עשיתי סיטי והכל היה תקין. המטפלת שלי בדיקור טוענת שזה מלחץ של העמסה הליכה. יש לציין שאני עושה הרבה הליכון כולל שיפועים והתחלתי לאחרונה אימוני כושר להורדת מסת שומן. כמו כן צימצמתי היקפיים במותניים. מתיין שלפעמים עובר לי לצד שמאל כאב קל.

שלום לך, חשוב שתתאים את הפעילות הגופנית לבעייתך. אם ההקרנה לרגל תתגבר, כדאי שתבצע MRI ותפנה למומחה בנושא הגב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק