כאבים נוראיים עזרה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/04/2014 | 09:46 | מאת: זיו

בוקר טוב לפני חודשיים התחילו כאבים חזקים מאוד בברך עם הקרנה לשוק, נימול ותחושת שריפה ברגל. לאחר מתן ארקוקסיה וכדורי נגד כאבים וולטרן שלא עזרו. טיפול בדיקור וטווינא - הכאב פחת לחודש. לפני שבועיים וחצי התחילו כאבים חזקים מאוד שוב בברך עם הקרנה לירך, לטוסיק ולכף הרגל ולמותן ימין. כאבים שורפים מאוד מאוד ממש כאילו מבעירים לי את הרגל. שוב טיפול בארקוקסיה שלא עזר. לאחר ביקור אצל נוירולוג ואצל אורטופד עמוד שדרה ביצעתי את הבדיקות הבאות: צילום ברך ימין - תקין c.t עמוד שדרה מותני - מלבד עקמת שידועה לי מזה שנים הסי. טי תקין e.m.g - right vastus lateralis (femoralis l2 l3 l4) - Amp + dur + right add magnus (obturatorius l2 l3 l4) - amp + האורטופד אמר שמשהו לוחץ וזה מה שגורם לכאבים אך לא אמר למה ומה פירוש תוצאת הבדיקה הציע להזריק קורטיזון להפחתת הכאב אך לא הציע טיפול שיעביר לחלוטין את הבעיה. בינתיים אני סובלת משריפה נוראית בעיקר בלילה ובישיבה במותן שלי בוערת, הטוסיק ממש והירך כולה לכיוון הברך. אמרו לי שבגלל שהסי. טי תקין ייתכן שמדובר בוירוס ולא במשהו שקשור לגב. האם זה נכון? מה עלי לעשות על מנת להבין מה הבעיה בדיוק, ממה היא נובעת ומה הטיפול המהיר והנכון עבורי אני ממש סובלת. אשמח אם תוכל לומר לי מה תוצאות הבדיקה אומרת ועל איזה וירוס ייתכן כי מדובר ? התחלתי טיפול כירופרקטי שעוזר לשעתיים ושוב הכאב חוזר לפעמים אפילו יותר כואב ויותר שורף. סליחה על האורך. ברצוני לציין כי בשלושת הימים האחרונים יש לי גם שריפה בלשון ואוזן בצד ימין (אותו צד) גם היא "סתומה" אני לחוצה מאוד מכל התופעות והכאבים הללו וחוששת שמפספסים משהו תודה רבה זיו

15/04/2014 | 22:22 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני מבין את הלחץ. ברור לך שדרך הפורום לא ניתן לאבחן או להציע טיפול. חשוב לבדוק שבברך עצמה אין פתולוגיה. אציין רק כי נדיר מאוד שכאב "נוירולוגי" מתחיל בברך.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח