עייפות וריחוף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/03/2014 | 17:25 | מאת: רועי

ד"ר שלום, אני בן 22 ובריא בד"כ. לפני כשנתיים התחילו אצלי תופעות ריחוף באות והולכות. הדבר מתבטא בסמפטומים של בעיות קשב (קושי בהפנמת טקסט, ריחוף בהרצאות, קושי בשליפה מהזיכרון, ריחוף וחוסר חדות באופן כללי- שזהו הדבר המדאיג ביותר מבחינתי). כמו"כ, בזמן האחרון בעיקר, התחילה אצלי עייפות כללית (אני ישן טוב בלילות). אני לא סובל מחרדה וכד'. אני מתקשה להאמין שמדובר בבעיות קשב בלבד, בגין ההתחלה המאוחרת של התופעות, העייפות הכללית שנלווית, והתכיפות המשתנה של התופעה. בבדיקת דם שגרתית שערכתי נמצאתי תקין מלבד חוסר בויטמין D (17 יח' כאשר הערך המינימלי הוא 20) ברצוני להדגיש שמבנה גופי הוא רזה מאד- (1.85, 67 ק"ג) ונמצא אצלי החיידק הליקובקטור פילורי. האם ייתכן שיש לי איזו בעיה תזונתית? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה לדעתך? (אגב בדיקת TSH הורתה 1.6)

31/03/2014 | 23:17 | מאת: ד"ר חן הלוי

האפשרויות נעות בין הפרעת קשב אמיתית, הפרעה מטבולית , סוג של אפילפסיה ועוד.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח