כאבים עזים ברגל שמאל מהברך ומטה מחמירים בשכיבה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

04/11/2010 | 21:26 | מאת: גלית

שלום לפני 10 ימים התחילו כאבים ברגל שמאל והתגברו הכאבים מחמירים בשכיבה ונודדים מאזור הברך לשוק בצד שמאל מטה . בוצע אולטרסאונד לשלילת DVT = תקין , בוצע צילום CT עמוד שדרה ללא ממצא המסביר את הכאבים העזים מה לעשות למי לפנות ?? האם לנוירולוג או נוירו כיררוג איזה תחום מדוייק ברקע APLA , אי ספיקת לב לא איסכמית , כריתה חלקית של כליה ימנית עקב סרטן כליות ממאיר שהתגלה בשלב ראשון .

06/11/2010 | 23:26 | מאת: ד"ר חן הלוי

הייתי מתחיל עם אורטופד

06/11/2010 | 23:50 | מאת: גלית

פנינו לאורתופד הוא חושד בדלקת אך הצילומים לא מראים זאת . הכאבים ברגל חזקים מאד וניתנו תרופות נגד כאבים כמו טרמדקס אך התרופה לא משפיעה לגמרי עדייו יש כאבים בלתי נסבלים. מבקשת עצה למי לפנות הלאה איזה בדיקות לבצע ??

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח